Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Nymburk byl na týden domovem pro naše mladé slečny

26.08.2020 | Michal Holeš

Předposlední prázdninový týden absolvovaly mladší a starší žákyně basketbalové soustředění ve Sportovním centru Nymburk. Každý den měly holky třífázový trénink ve velké centrální hale, večer pak střídavě také v menší basketbalové hale.
V rámci regenerace a uvolnění byly tréninky každý den doplněny návštěvou hydromasážního bazénu s vířivkou a večer plaveckého bazénu, nechyběla ani kompenzační cvičení.

Ubytování ve dvoulůžkových hotelových pokojích a stravování s bohatým výběrem jídel jen podtrhlo skvělé zázemí, které v Nymburce benešovské hráčky měly. Během soustředění sehrála obě družstva také přátelská utkání s týmem BC Kolín, obě vítězně. Příjemný byl i výlet do blízkých Poděbrad. 

    

Ohlasy ze soustředění

Jiří Mazur (trenér družstva):

Jsem velmi spokojený s tím, jak všechny hráčky po celou dobu soustředění během tréninků pracovaly a že se nám díky tomu povedl udělat velký kus práce. Z původního tréninkového plánu jsme splnili téměř vše a nebýt trošku pomalejšího chápání některých cvičení, věřím, že bychom zvládli i to zbývající. Tímto bych chtěl všem holkám i celému realizačnímu týmu poděkovat, že se vše povedlo tak, jak jsme chtěli.

 

Ondřej Zahradníček (vedoucí družstva):

Chtěl bych poděkovat všem rodičům a přátelům, kteří nám pomohli s organizací a přípravou soustředění. Děkuji i všem trenérům a asistentům (Jirka Mazur, Víťa Kupsa, Venca Jiráček, Dita Vrkoslavová, Denisa Nováková, Terka Chotašová) za skvěle odvedenou práci a hlavně za to, že si udělali čas být na soustředění, někdy i na úkor své dovolené. Poděkovaní patří samozřejmě i všem hráčkám za jejich celkový přístup během soustředění, až na malé výjimky proběhlo vše v pohodě a holky si ze soustředění odvezly spoustu basketbalových zkušeností a dalších zážitků, ať už se jednalo o možnost sledovat tréninky A-týmu BK Nymburk nebo utkání volejbalové reprezentace U18. Zajímavá byla i možnost vyzkoušet si střelecký trenažér za asistence reprezentanta ČR, současného hráče BK Nymburk a bývalého hráče BC Benešov Vojty Hrubana. Na úplný závěr soustředění nechyběl samozřejmě ani tanečně-pěvecký večer s videoprojekcí (úsměv).

 
Aktuální články
Zápasy
2.LIGA skupina A | Neděle 10.12.2023
12. kolo
Tigers České Budějovice - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Sobota 06.01.2024
13. kolo
BC Benešov - Jiskra Domažlice
 
2.LIGA skupina A | Sobota 20.01.2024
15. kolo
Sokol Vyšehrad - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Neděle 21.01.2024
16. kolo
TJ Sokol Kbely - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Sobota 10.02.2024
17. kolo
BC Benešov - SKB Rokycany
 
2.LIGA skupina A | Neděle 11.02.2024
18. kolo
BC Benešov - BK Plzeň B
 
 
BC Benešov & eSports.cz RSS