Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Poslední utkání starších žákyň U15 v sezóně se sladkou odměnou

18.04.2023 | Tomáš Urban

K poslednímu zápasovému víkendu jsme chtěli přivítat družstva Blatné a Borotína, s nimiž jsme měli většinou kladnou zápasovou bilanci, zápasy jsme tak chtěli pojmout jako hezké vítězné zakončení celé sezóny, kdy na palubovku vyběhnou všechny naše hráčky včetně nováčků.

První zádrhel se objevil, když se ze soutěže odhlásil tým z Blatné, se kterým jsme měli na sobotu dohodnutý dokonce dvojzápas jako revanš za zrušení podzimního utkání. Přivítali jsme tedy pouze v neděli tým z Borotína. Museli jsme tak skloubit chuť nasadit všechny naše hráčky a dát každé alespoň trochu prostoru na palubovce, ne však za cenu snížení našeho herního výkonu. Přeci jen s vítězstvím se sezóna končí veseleji. Nedělní ráno pak trenérům zamotalo hlavy nově zaslanými omluvenkami některých hráček, proto jsme narychlo nabídli nominaci mladším Viky a Elišce, které projevily chuť si také zahrát. Na lavičku tak až na marody usedly všechny hráčky, které se v týmu objevily v průběhu celé sezóny.

V úvodu zápasu jsme moc krásy nepředvedli. Sem tam se objevila hezká akce, hned na to jsme ale dovolili soupeřkám vstřelit lehký koš. I přes neduhy se ale projevovala naše tradičně velká chuť do hry, přestože kvůli širokému střídání se ne všechny holky dostaly do lepšího zápasového tempa. Zápas byl velmi vyrovnaný až do konce třetí čtvrtiny, kdy jsme si díky získaným míčům a pěkným útočným přihrávkám vytvořili desetibodový náskok a ten jsme udrželi až do závěru utkání. Radost z výhry jsme podtrhli tradiční společnou fotkou pod časomírou a sympatickou oslavičkou, kterou holky samy zorganizovaly.

Ke konci sezóny nás kvůli školním a jiným sportovním povinnostem opustily dvě hráčky – Natka Rálková a Lucka Kopáňková. Holkám přejeme hodně osobních i sportovních úspěchů. Neloučíme se s nimi napořád, rádi se s nimi setkáme při jiné příležitosti, či jen tak, i třeba zase na našem tréninku.

BC Benešov – ŠBK Tygřice Borotín 63:50

Body: Pelikánová 19, Červenková 13, Slaninová 8, Urbanová 8, Kalousová 6, Šašková 3, Vondrušková 2, Kůstková 2, Fialová 1, Kopáňková 1, Suková, Jajčišinová, Kňazúrová, Frantová

 
Aktuální články
Poslední utkání před MČR starší minižákyně U13 zvládly

Poslední zápas Nadstavby A středočeského krajského přeboru odehrály v odloženém čtvrtečním utkání starší minižákyně proti...

 
Play-off 2.ligy žen pokračuje již tuto sobotu na Dukle

Ženy A přešly v 1.kole play-off 2.ligy celkem lehce přes TJ Lokomotivu Liberec. 

 
Mladší minižákyně U12 uspěly v Brandýse

V neděli 14.4. se mladší minižákyně představily v Brandýse v dalších dvou utkáních krajského přeboru.

 
Starší minižákyně U13 hrály doma s HBéčkem a Kladnem
 
Poslední dva zápasy sezóny odehráli starší žáci U15
 
Starší minižákyně U13 na turnaji ve Francii
 
Starší minižáci U13 postupují na turnaj Final 4 ze 3.místa
 
Kadetky U17 si připsaly v lize pohodové výhry
 
Turnaj Šmoulinky hráli v neděli naši minižáci opět na gymplu
 
Po velikonočním turnaji byli mladší žáci U14 v lize úspěšní
 
Zápasy
2.LIGA skupina A | Neděle 10.12.2023
12. kolo
Tigers České Budějovice - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Sobota 06.01.2024
13. kolo
BC Benešov - Jiskra Domažlice
 
2.LIGA skupina A | Sobota 20.01.2024
15. kolo
Sokol Vyšehrad - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Neděle 21.01.2024
16. kolo
TJ Sokol Kbely - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Sobota 10.02.2024
17. kolo
BC Benešov - SKB Rokycany
 
2.LIGA skupina A | Neděle 11.02.2024
18. kolo
BC Benešov - BK Plzeň B
 
 
BC Benešov & eSports.cz RSS