Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Skvělý výkon juniorek U19 měl v Třebové hořký konec

25.04.2023 | Ondra Zahradníček

V sobotu 22.4. jely benešovské juniorky na daleký výjezd až do České Třebové k jistému vítězi Nadregionální ligy U19G, kterého ale jako jedny z mála dokázaly naše holky již v sezoně porazit.

Plná hala v Třebové žila v sobotu příjemnou uvolněnou atmosférou oslav zakončení sezony, i díky dopoledním výhrám domácích juniorů. Možná až příliš uvolněně a s jistotou další výhry nastoupil tým domácích hráček proti nám. Brzy byl ale nemile zaskočen.

Naše juniorky předvedly jeden z nejlepších výkonů sezony a ukázaly, že na Českou Třebovou prostě umí. Téměř během celého utkání byl rozdíl ve skóre minimální a přelévalo se ve prospěch obou družstev. Benešovské hráčky hlavně v první polovině zápasu dobrou obranou nepouštěly soupeřky do bedny. Ty se tak prosazovaly hlavně šťastnou střelbou z dálky, nad jejich čtyřmi trojkami o desku naše lavička jen kroutila hlavou. 
Závěr utkání ale bohužel hrubě ovlivnil svými výroky možná až příliš unavený rozhodčí, kdy nám za našeho vedení o 1 bod a v čase 15 vteřin před koncem odpískal nesmyslný aut. Z následného protiútoku dala Třebová koš a šla tak do 1 bodového vedení zase ona. V poslední vteřině jsme po vyhození stačili ještě vystřelit s faulem, který bohužel zmíněný rozhodčí neodpískal a ke kterému se přiznala a omluvila faulující hráčka Třebové až v šatně.
Těsná a nešťastná prohra tak byla pro naše juniorky hodně hořkou pilulkou a neobešla se bez slz. Nutno ale dodat, že pokud bychom proměnili některé naše vyložené šanci, nemuselo k tomuto "divadlu" vůbec dojít.  
České Třebové gratulujeme k vítězství v Nadregionální lize U19G, s jejími trenéry jsme si vždy příjemně popovídali.

SKB Česká Třebová - BC Benešov  47:46 (11:10, 28:27, 35:36)

 
Aktuální články
Mladší žáci U14 měli náročný závěr ligové sezony

Závěr ligové sezóny mladších žáků byl negativně poznamenaný překládáním zápasů na žádost soupeřů a naší velkou marodkou. 

 
První setkání přípravek proběhlo v neděli na Dukle

V neděli 21.4. se uskutečnilo první setkání nejmenších baskeťaček a baskeťáků, kterého se zúčastnili děti z přípravek a kroužků...

 
Kadetky U17 lehce přehrály Béčko Sparty

Benešovské kadetky, již nyní s jistotou udržení ligové příslušnosti i pro příští sezonu, sehrály poslední domácí utkání...

 
2.místo ve Final 4 Středočeské oblasti získali starší minižáci U13
 
Mladší žákyně U14 ovládly skupinu žákovské ligy
 
Poslední utkání před MČR starší minižákyně U13 zvládly
 
Play-off 2.ligy žen pokračuje již tuto sobotu na Dukle
 
Mladší minižákyně U12 uspěly v Brandýse
 
Starší minižákyně U13 hrály doma s HBéčkem a Kladnem
 
Poslední dva zápasy sezóny odehráli starší žáci U15
 
Zápasy
2.LIGA skupina A | Neděle 10.12.2023
12. kolo
Tigers České Budějovice - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Sobota 06.01.2024
13. kolo
BC Benešov - Jiskra Domažlice
 
2.LIGA skupina A | Sobota 20.01.2024
15. kolo
Sokol Vyšehrad - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Neděle 21.01.2024
16. kolo
TJ Sokol Kbely - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Sobota 10.02.2024
17. kolo
BC Benešov - SKB Rokycany
 
2.LIGA skupina A | Neděle 11.02.2024
18. kolo
BC Benešov - BK Plzeň B
 
 
BC Benešov & eSports.cz RSS