Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Benešovská stopa ve streetballu na Slovensku

18.08.2020 | Michal Holeš

Jako obvykle nechyběli na začátku srpna zástupci BC Benešov na Sunny Cupu v Martině. Streetballový turnaj tentokráte poznal sílu modrožlutých, kteří se nejen velmi početně zúčastnili, ale také skončili na předních příčkách.

Zástupci benešovských baskeťáků přijeli tradičně již v pátek, úporné vedro je vyhnalo do bazénu, ale po té již bylo nutností postavit stany a zúčastnit se "open party".
Dále již pokračuje v komentáři Martina Švermová:

"Vše se velmi vydařilo a všichni jsme šli víceméně zodpovědně spát, abychom byli připraveni na sobotní sportovní výkon.
Po sobotní snídani a ranním osvěžení v bazénu, jsme šli do hry. V kategorii žen hrála dvě benešovská družstva, složená ze zástupkyň žen "B", a to Jarmilky (Barča, Kamča, Martí a Terka) a Kalamita (Bóža, Háňa a Nikča), přičemž družstvo Jarmilek skončilo na druhém místě a následovalo družstvo Kalamit, které uzmulo příčku třetí.

Zápasy byly pohledné a i po delší pauze měly svou kvalitu. V kategorii muži "rekre" nastoupila také dvě družstva z Benešova. Zástupci mužů "B" - Vikingové (Bivoj, Buri, Honza a Zoulas) a Potřebuju prachy (Jakub, Kája, Kýbl, Kymla a Ríša).
I tady proběhly velmi kvalitní a vypjaté zápasy a tým Vikingů skončil na skvělém třetím místě. V rámci dobře fungující kooperace žen "B" a mužů "B" jsme nasadili dvě družstva i do kategorie MIX.

Bizoko (Bára, Bivoj, Martí a Zoulas) a Thórovo kladivo (Bóža, Jakub, Kája, Kamča a Terka). Po dobrých výkonech jsme i tady urvali třetí místo pro tým Bizoko.

A to nejlepší nakonec. V kategorii muži OPEN jsme měli jen jeden tým, složený z mužů "A" - Benešovské pušky (Hálič, Kuky, Sofo a Ťagy). Kluci, v této kvalitně obsazené kategorii, předváděli velmi dobré a vyrovnané výkony a při své premiéře, za mohutného povzbuzování všech ostatních benešáků, nakonec ve strhujícím finále urvali celkové vítězství.

Počasí nám extra přálo, takže jsme se krom koupání a vzájemného povzbuzování, všichni tak trochu spálili, ale hlavně si to moooc užili. V sobotu večer proběhla tradiční after party s diskotékou, která se, jak jinak, velmi vydařila. V neděli nás čekalo jen zabalení, loučení a cesta domů. Už teď se všichni těšíme, že se tu za rok zase potkáme. A abych nezapomněla, tak velký dík patří Radovi a Bešeňovi, že tenhle skvělý turnaj pořádají."

 
Aktuální články
Zápasy
2.LIGA skupina A | Neděle 10.12.2023
12. kolo
Tigers České Budějovice - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Sobota 06.01.2024
13. kolo
BC Benešov - Jiskra Domažlice
 
2.LIGA skupina A | Sobota 20.01.2024
15. kolo
Sokol Vyšehrad - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Neděle 21.01.2024
16. kolo
TJ Sokol Kbely - BC Benešov
 
2.LIGA skupina A | Sobota 10.02.2024
17. kolo
BC Benešov - SKB Rokycany
 
2.LIGA skupina A | Neděle 11.02.2024
18. kolo
BC Benešov - BK Plzeň B
 
 
BC Benešov & eSports.cz RSS